Interieuradvies

U kunt bij KREAZ terecht voor een interieurontwerp, interieuradvies of deeladvies, afhankelijk van uw wensen. Of het nu gaat om het vervangen van uw meubilair, de nieuw- of verbouw van uw woning of bedrijfspand, de renovatie van uw keuken of styling, KREAZ helpt u op weg met verassende ideeën!

Interieurontwerp

Gaat u nieuw- of verbouwen en bent u op zoek naar een uitgebalanceerd interieurontwerp dat aansluit op uw leefwijze?

Maar vindt u het lastig om woonwensen concreet vorm te geven? Dan bent u bij KREAZ aan het goede adres. Wij kunnen u helpen bij het creëren van een goede balans in uw interieur.

Interieuradvies

Is er een ruimte in huis die nog niet prettig aan voelt? Mist er iets maar weet u niet wat? Kunt u er de vinger niet op leggen en wilt u eens professioneel advies? Dan is een interieuradvies de oplossing!

 

Lichtadvies

Verlichting kan dienen als sfeerverlichting, functionele verlichting en gerichte verlichting. Afhankelijk van de activiteiten die u in een ruimte uitvoert, bestaat het lichtplan uit een combinatie van deze drie verschillende soorten verlichting.

Kleuradvies

Kleuren beïnvloeden menselijke stemmingen en kunnen op verschillende manieren worden ervaren; vrolijk of deprimerend, harmonieus of juist chaotisch, contrastvol of evenwichtig. Het kiezen van een kleur betekent dan ook letterlijk kleur bekennen want het zegt iets over smaak en het gevoel van dat moment.

Een uitgekiend ontwerp als vertrekpunt

 

 

K R E A Z ▪ It Gruthof 2b ▪ 8754 GZ MAKKUM ▪ 0515 33 88 99 ▪ info@kreaz.nl

O P E N ▪ Woensdag t/m vrijdag 10-18u ▪ Zaterdag 10-17u